Брад Пит се пошегува с Риана


Брад Пит се пошегува с Риана
Снимка: Getty Images/Guliver

Брад Пит се пошегува с Риана и Джей Зи по време на благотворително събитие.

Преди Риана да излезе на сцената актьорът произнесе шеговита реч за това "какво се е объркало" с 26-годишната певица. На екрана се появи стара нейна снимка, а Брад каза: "Често се питам какво се обърка с това момиче? Представям ви доказателство, погледнете това младо момиче, изпълнено с мечти и надежди, което живее скромно в Барбадос, а животът е пред нея".

След това той припомни как Риана се е преместила в Ню Йорк на 16-годишна възраст и скоро е попаднала в "лошата компания" на Джей Зи. "За тези от вас, които не знаят, Джей Зи е зъл импресарио, отхвърлил голям брой хитови песни с безумни текстове и свежи ритми. Излишно е да казвам, че всичко се пропука там", каза Пит и успя да разсмее публиката.

Актьорът продължи речта си с постиженията на Риана, нейните награди и рекордни продажби. В същото време на екрана се появи нейна снимка, на която тя си хапва сандвич. "Нека всички да се обединим на нейна страна и да й покажем нашата подкрепа и любов и да й кажем тези тежки думи: "Риана, остави сандвича, стани и направи нещо. За Бога, направи нещо с живота си", каза Брад Пит.

След това Риана излезе на сцената и изпълни няколко от най-известните си песни под съпровода на оркестър. Сред гостите на събитието бяха Луис Хамилтън, Ким Кардашиян и Крис Дженър. Водещ на събитието, посветено на благотворителната организация на Риана, беше Джими Кимел.

Беше проведен и търг, на който Салма Хайек даде 190 000 долара за произведение на изкуството на Деймиън Хърст, а 4 билета за концерт на Кание Уест бяха продадени за 74 000 долара.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама