Бременната Ашли Греъм позира гола (снимки)


Бременната Ашли Греъм позира гола (снимки)
Снимка: Getty Images/Guliver

Известният плюс сайз модел Ашли Греъм очаква първото си дете и определено се гордее с наедрялото си коремче. Тези дни 31-годишната звезда сподели няколко кадъра, на които позира гола.

Ашли от години мотивира и вдъхновява по-пищните дами, смятайки, че всички жени са красиви и килограмите не трябва да са пречка пред сбъдването на мечтите им. Именно затова тя показа как изглежда бременното й тяло - без филтри, със стрии и целулит. Такава, каквато е в реалния живот.

"Същата, но малко по-различна", написа Греъм към една от снимките.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

same same but a little different

Публикация, споделена от A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) на

Тя качи и как релаксира, докато е на почивка в Сейнт Бартс.

Ашли и съпругът й Джъстин Ервин съобщиха, че очакват първото си дете миналата седмица, когато отбелязаха 9 години от брака си. В трогателно видео тя каза: "Преди 9 години на този ден се омъжих за любовта на живота ми. Днес се чувстваме невероятно благословени, благодарни и щастливи да отпразнуваме нарастващото ни семейство. Честита годишнина Джъстин Еврин. Животът ни ще стане още по-хубав."

Греъм и мъжът й се запознават в църква през 2009, а през 2010 сключват брак. Преди време в интервю тя сподели защо Ервин е толкова специален за нея.

"Той беше последователен. Най-после да имам мъж, с когото мога да говоря за себе си, ми отвори очите и на накара да погледна по друг начин на себе си. Преди никога не съм знаела как да имам пълноценна комуникация с мъж, тъй като никога не съм можела да говоря открито с баща ми и предишните ми приятели, нито пък с агентите ми, тъй като за тях беше важно само тялото ми. Веднъж попитах мъжа ми: "Аз ли съм най-закръгленото момиче, с което си излизал?" и той просто ми отговори: "Да, но не съм мислил за това." Това беше."

ПРОЧЕТЕТЕ СИЛНИ ЦИТАТИ НА АШЛИ ГРЕЪМ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама