7 силни цитата на Ашли Греъм, които трябва да прочете


7 силни цитата на Ашли Греъм, които трябва да прочете
Снимка: Getty Images/Guliver

Ашли Греъм в момента е най-известният пищен модел и има защо. Тя многократно доказа, че обича тялото си и се гордее с извивките си, като призовава да правят същото и всички жени по света.

Във времена, когато младите момичета израстват, слушайки как трябва да имат перфектни мерки, за да се впишат в някакви нереалистични стандарти за красота, Ашли е пример за подражание.

Не казваме, че не може да искате да имате стегната и добре оформена фигура, ако така се харесвате. Но не трябва да превръщате идеалното тегло във фикс идея, тъй като това ще ви донесе само проблеми. Когато обичате себе си и начина, по който изглеждате, е много по-лесно да постигнете всичко, което желаете, включително и да отслабнете.

Ако пък ви харесва да имате по-пищна фигура, гордейте се с формите си. Точно това смята Греъм, заради което е харесвана от много жени по цял свят.

Предлагаме ви 7 нейни цитата, които ще ви помогнат да върнете самочувствието и увереността си.

"Няма нито едно стандартно определение за красота или един перфектен размер."

"Почувствах се свободна, когато осъзнах, че никога няма да се побера в тясната матрица, в която обществото иска да ме побере."

"Винаги съм молена да кача или да отслабна, но в момента съм във фаза, в която не ме интересува повече. Обичам тялото си, обичам фигурата си тип пясъчен часовник и обичам да го показвам."

"Вашите думи имат толкова много сила. Всеки ден, ако казвате на себе си "Обичам те", ако се приемате, това ще промени начина ви на мислене."

"Искам жените да разберат, че не е в това да искате нещо друго, а да бъдете уверени за вашия размер и също да обичате тялото си."

"Знам, че моите извивки са секси и искам всеки да знае, че техните също са. Няма причина да се криете, а имате всички основания да парадирате с тях."

"Всичко се свежда до това да обичате себе си. Ако не обичате това, което сте, никога няма да се почувствате 100% задоволени в живота. Всичко започва с вас. Ако не обичате себе си, никой друг няма да може да го направи."

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама