Бременната Петя Дикова си показа коремчето (СНИМКА)


Бременната Петя Дикова си показа коремчето (СНИМКА)
Снимка: Facebook

Както стана ясно през юни, Петя Дикова и Илиян Любомиров ще стават родители за втори път. Преди часове поетът сподели семейна снимка във Facebook, на която дъщерята на Сашо Диков и Аня Пенчева с гордост показва наедрялото си коремче.

"За първи път в живота си знам какво правя. И има кой да ми пази гърба. И има кой да се опре на мен. Струва си", написа щастливият баща в социалната мрежа.

Бебето скоро трябва да се появи на бял свят, като все още пазят в тайна пола му.

Петя явно е от жените, които не бездействат по време на бременността. Наскоро тя се похвали, че е успяла да напише книга, вдъхновена от постановката "Секс, наркотици, рокендрол".

"За мен бременността и майчинството никога не са били само "папкане" и "нанкане", а и време за ангажименти с друг смисъл. Честит рожден ден, "Секс, наркотици, рокендрол". Най-дълго играното представление на българска театрална сцена стана на 28 години. Вярвам, че спектакълът ще продължи да пълни салони и някой ден ще заведа децата ни да го гледат."

Дикова също така стана лице на кампанията "1 секунда променя живота" на УНИЦЕФ, която е в помощ на невербалните деца на България, които не могат да говорят и са извън училище.

30-годишният Илиян и 36-годишната Петя вече са родители на едно момче, Александър, който на 22 април навърши 1 годинка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама