Бременната Шакира и Пике събират пари за бедни деца


Бременната Шакира и Пике събират пари за бедни деца

Шакира и приятелят й Жерар Пике са в очакване на втория си син. Певицата и футболистът искат да използват личното си щастие, за да помогнат на деца в нужда.

Те заснеха фотосесия в подкрепа на УНИЦЕФ. На една от снимките Шакира и Пике позират със сина си Милан, докато на друг кадър футболистът нежно е сложил ръце на наедрялото коремче на колумбийската изпълнителка.

"Ние сме в очакване на второто си дете и искаме да помогнем на други деца по цял свят, а също да допринесем за дългосрочното решаване на проблема със средствата, които  децата, живеещи в крайна бедност, имат нужда, за да оцелеят", каза 37-годишната певица по повод благотворителното им бебешко парти.

"Също така желаем други родители да последват примера ни и да направят същото. С развитието на социалните мрежи, звездите не са единствените, които могат да стигнат до масовата аудитория. Искаме тази инициатива да продължи дълго и след като свърши нашето бебешко парти, затова искаме да ги поканим да организират свои партита с УНИЦЕФ."

Шакира насърчи феновете си във Facebook да купуват от "вдъхновяващите подаръци" от сайта worldbabyshower.org, като приходите ще бъдат дарени за добрата кауза. С парите ще бъдат закупени комплекти за израждане, терапевтична храна за гладуващи деца, одеяла, ваксини срещу морбили и полиомиелит.

Шакира и Пике организираха виртуална "Детска стая" за раждането на Милан през 2013 отново в подкрепа на УНИЦЕФ. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама