Бритни Спиърс за пръв път пи алкохол от 13 години насам


Бритни Спиърс за пръв път пи алкохол от 13 години насам
Снимка: Getty Images/Guliver

Бритни Спиърс вече не е под попечителството на баща си и отпразнува свободата си този уикенд, като се похвали, че за пръв път е пила шампанско след 13 години трезвеност. Певицата е организирала празнична вечеря в ресторанта "Catch" в Западен Холивуд в неделя.

"Какъв невероятен уикенд... Имах чувството, че бях на облак 9 през цялото време! Всъщност изпих първата си чаша шампанско в най-красивия ресторант, който някога съм виждала. През следващите два месеца ще празнувам моята свобода и рождения ми ден (тя ще стане на 40 на 2 декември бел.р.). След 13 години... мисля, че чаках достатъчно. Толкова съм щастлива, че се запознах с адвоката ми Матю Розенгарт, той наистина преобърна живота ми. Винаги ще му бъда благодарна за това, което направи. Невероятно е да виждам как толкова много хора празнуват победата ми. Обичам феновете си и им благодаря!", написа 39-годишната изпълнителката в Instagram

Бритни Спиърс беше под контрола на баща си Джейми Спиърс от 2008 година, когато преживя психологически срив. Тогава тя злоупотребяваше с наркотици и алкохол, имаше прояви на агресивност, заради което загуби попечителството над децата си - Шон и Джейдън. Това лято певицата заяви в съда, че иска да си върне живота и да се сложи край на тази ужасна ситуация. И успя.

В момента тя е сгодена за фитнес треньора Сам Асгари, с когото са заедно от 2016. Любовта им пламна на снимачната площадка на видеото към песента ѝ "Slumber Party".

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама