Брус Уилис: Жена ми командва вкъщи


Брус Уилис: Жена ми командва вкъщи

"Каквото и да се предприеме вкъщи, то първо се ражда в ума на жена ми Ема - и аз винаги се съгласявам", признава Брус Уилис.

"Ема е едно съкровище. Тя е страхотна майка и адски много я обичам. Имала е великолепна кариера на модел, когато е била по-млада - но трябва да я видите по бански и днес! Вкъщи тя е босът. Защо ли? Ами защото е по-умната от двама ни", твърди Уилис.

"Питам Ема за всичко. Мнението й е извънредно важно за мен. Ако щете вярвайте, но това е самата истина. Никога допреди да срещна Ема, не бях се интересувал от мнението на жената до мен", самокритично отбелязва екшън ветеранът.

"Когато не снимам, гледам да отменя Ема в грижите за малката Мейбъл. Ставам рано и я нахранвам, после разглеждаме книжки с картинки или я извеждам на разходка навън, за да може Ема да се наспи".

57-годишният актьор и 34-годишната британска моделка Ема Хеминг се венчаха през 2009 г., а три години по-късно им се роди дъщеря - Мейбъл Рей Уилис. Преди това Уилис бе женен в продължение на 13 г. за колежката си Деми Мур.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама