Чарлийз Терон пръска сексапил по бански в Гърция (СНИМКИ)


Чарлийз Терон пръска сексапил по бански в Гърция (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

Чарлийз Терон избра гръцкия остров Парос за лятната си ваканция. Актрисата почива на частна яхта с двете си осиновени деца, предаде "Дeйли мейл".

45-годишната Терон се наслаждава на слънчевите лъчи с дъщерите си - Джаксън, на 9 години, и Аугуст, на 5, и в компанията на майка си - Герда.

Самата Терон изглежда феноменално за годините си. Тя беше уловена да носи черен бански от две части и слънчеви очила.

Говорейки за децата си пред MailOnline през 2019 г., Чарлийз сподели: "Имам две красиви дъщери, които, както всеки родител, искам да защитя и развивам. Те са родени на този свят, а какви ще станат като пораснат, не решавам аз. Моята работа като родител е да ги обичам с цялото си сърце и да им осигурявам всичко необходимо, за да бъдат това, което искат".

През 2018 г. Терон разказа за процеса по осиновяването на децата ѝ: "Бях измъчена психически от целия процес на осиновяване. Подаването на молба за осиновяване е едно огромно изпитание и емоционално много ме натовари. Имаше много ситуации, в които претърпях разочарования, но Слава Богу, всичко приключи успешно".

Чарлийз призна, че има силна нужда да бъде майка и допълни, че без майка си нямаше да се справи. Тя се гордее, че двете с Герда отглеждат децата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама