Даяна от "Фермата" отговори на нападките срещу нея


Даяна от "Фермата" отговори на нападките срещу нея
Снимка: Фермата

Даяна Ханджиева определено е един от най-обсъжданите участници във "Фермата" - както в самото предаване, така и в социалните мрежи. Причина за това е нейното противоречиво поведение и любовният триъгълник, който заформи. Явно на актрисата ѝ е дошло до гуша, тъй като преди часове използва Facebook профила си, за да отговори на нападките срещу нея. И го направи, като публикува няколко мисли:

Не дължиш…

1. Не дължиш на никого обяснение за своите ценности и приоритети.

2. Не дължиш на никого "Да", когато искаш да кажеш "Не".

3. Не дължиш на никого обяснение за връзките ти с хората до теб, без значение дали става дума за любовни отношения или приятелства.

4. Не дължиш на никого помощ да открие щастието си, ако за това трябва да платиш със своето.

5. Не дължиш на никого извинение, когато не съжаляваш за постъпката си и знаеш, че отново би направил същия избор.

Месеци наред красивата Даяна поддържаше близки отношения и открито флиртуваше с илюзиониста Йордан Белев. Дори след като годеницата му влезе във фермата, тя не промени поведението си. Данчо от своя страна дори призна на Ханджиева, че има чувства към нея. Нещата се промениха, след като Петър показа, че също има интерес към нея. Тяхната близост предизвика силна ревност у доскорошния ѝ най-близък мъж, както и у Ваня, която не крие симпатиите си към пилота, с когото доскоро беше неразделна.

"Цял сезон ти свалям звезди, а ти накрая си лягаш с Петър", ядосано коментира Йордан.

"Много е хубаво, когато дойдат нови емоции и то точно на финалната права, за да ти повдигнат настроението. Петър си заслужава инвестицията на време и енергия, за да бъде опознат. Той е млад мъж с морални ценности, вече рядко се срещат такива", обясни поведението си Даяна.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама