Дамата, която спечели сърцето на Кристиано Роналдо


Дамата, която спечели сърцето на Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

На крехката възраст от 22 години Джорджина Родригес се превърна в жената, която не само съблазни Кристиано Роналдо, но го "окова" и много бързо роди от него момиченце.

През декември 2016 г. отношенията между Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес станават публични. Тя е на 22, той е на 32 години. Тя - модел и таньорка, бивша продавачка в луксозен бутик. Той - най-голямата звезда в съвременния футбол и един от най-желаните мъже на планетата. Въпреки възрастовата им разлика, младата двойка не крие своята идилия в социалните мрежи.

През юли 2017 г., само месеци след началото на връзката си, португалският футболист съобщава за бременността на приятелката си. До раждането на малката си Алана Мартина на 12 ноември, младата жена стоеше гордо и непрестанно до футболиста. Само два дни след раждането тя не се поколеба да сподели щастието си публично чрез една много трогателна снимка. Въпреки че това е първото й бебе, Джорджина Родригес може да се похвали с богат опит като родител. Футболистът на Реал Мадрид е баща на още три деца, родени от сурогатни майки - Криистиано Джуниър (7 години) и близнаците Ева и Матео (6 месеца).

На червения килим или на стадиона - красивата брюнетка е стълб в живота на играча на Реал Мадрид. Именно в Мадрид е и първата им среща. "Ние се допълваме много добре. Имаме красиви взаимоотношения и когато е близо до мен, чувствам, че имам всичко. Чувствам се обичана", каза тя миналия декември, близо месец след раждането на малкото си момиченце.

Тогава чаровната половинка на Роналдо се появи на корицата на популярното испанско списание HOLA, заедно с бебчето си. Алана бе само на 20 дни и въпреки това позира повече от успешно редом до своята майка, която е професионален модел.

Какво предстои в тази любовна приказка? Кристиано Роналдо е споделял много пъти, че желая да има 7 деца. Дали ще се сбъдне мечтата му и дали ще остарее с Джорджина - предстои да разберем.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама