Дара Екимова е в болница, бори коварна болест (СНИМКИ)


Дара Екимова е в болница, бори коварна болест (СНИМКИ)
Снимка: Dara Ekimova/Facebook

Дара Екимова, дъщерята на Ива Екимова и покойния Дими от група "Сленг", по всичко личи, че го е закъсала здравословно. Младата певица, която пробива доста успешно на българската музикална сцена, е била приета в болница и вече от 5 дни лекарите се борят да я вдигнат на крака.

Вижте още: Бившата жена на Сашо Кадиев ще се омъжва (ВИДЕО)

Още миналата седмица Дара написа, че е болна с висока температура, но така и не разкри диагнозата. Състоянието ѝ обаче е взело рязък завой и е стигнало до болница, а периодът на възстановяване явно ще е по-дълъг от очакваното. Ето какво написа Дара в социалните мрежи:

"Здравейте, мили хора. Днес е ден 5 от моя престой в болницата. Не съм подозирала, че състоянието ми може да се окаже толкова тежко. Няма да ви лъжа, бяха трудни 5 дни и физически, и психически, но благодарение на лечението, както и подкрепата на близките ми хора, днес се чувствам много по-добре и мога да се прибера вкъщи съвсем скоро. Сега обаче започва възстановяване. Мислех, че като ме изпишат, веднага ще мога да се кача на сцената, да се върна в залата, да продължа към нормалното си любимо забързано ежедневие, но се оказа, че ще ми трябва още време и търпение, за да се върна към нормалността. За мое огромно съжаление, се налага да отменим концерта в Бургас. Благодаря на всеки, който си е направил план, купил си е билет и е чакал да се видим. В мен тежат чувство на вина и тъга, но това е единственото решение. Нямам търпение да дойдат по-добри дни и да съм здрава. Сега е важно повече от всякога да се погрижа за себе си, за да се върна възможно най-скоро на сцената и да се видим пак."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама