Дебют: A$AP Rocky позира със синовете си в реклама на Bottega Veneta (СНИМКИ)


Дебют: A$AP Rocky позира със синовете си в реклама на Bottega Veneta (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Риана и половинката ѝ A$AP Rocky определено не са от хората, които споделят открито личния си живот. Макар глаовитата певица от Барбадос да бе център на вниманието, когато бе бременна, след ражданията на двете си момчета, Рири ги пази ревностно от светлините на прожекторите, като дори дълго време не споделяше името на първородния си син.

Вижте още: Вижте порасналата 15-годишна дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит (СНИМКИ)

Гордият татко участва заедно със синовете им в новата кампания на Bottega Veneta, посветена на Деня на бащата. Рапърът позира с малчуганите Рза, 2 години, и Райът, 10 месеца, за черно-бяла реклама на модния гигант.

Повече за кампанията

В неделя изпълнителят на "Fashion Killa" сподели моменти от фотосесията в Instagram. В клипа Роки духа балончета със синовете си и свири на пиано с тях.

Когато тройката позираха заедно на дивана, 35-годишният Роки шеговито помоли Райът да спре да удря по-големия му брат. И двете хлапета носеха бели тениски с надпис в сърце „Най-добрият татко“.

„До всички бащи, които се осмеляват да мечтаят, и до всички бащи, които се осмеляват да обичат. Беше удоволствие да работя заедно с моите деца и семейство, за да ви представя това за деня на бащата.“, озаглави публикацията Роки.

36-годишната Риана и Роки, които започнаха да се срещат през 2020 година, като посрещнаха на бял свят синовете си съответно през май 2022 г. и август 2023 г.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама