Вижте порасналата 15-годишна дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит (СНИМКИ)


Вижте порасналата 15-годишна дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Снощи се състоя церемонията по връчване на театралните отличия „Антоанет Пери“ в САЩ, по-известни като Награди „Тони“, които се присъждат за принос към театралното изкуство на Бродуей. Впечатление направи Вивиен Джоли-Пит, която придръжаваше майка си на бляскавото събитие.

15-годишната дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит излезе на червения килим с известната си майка в най-голямата неделна вечер на Бродуей.

Дуото майка-дъщеря мина по червения килим в координирани визии – Анджелина в ослепителна драпирана рокля на Atelier Versace, докато Вивиен заложи на далеч по-мъжествен аутфит - бяла риза с яка и елек, панталон и папийонка в сив цвят.

Вижте още: Дженифър Анистън стартира поредица от детски книжки (ВИДЕО)

Повече за проекта им

И двете бяха на червения килим, за да подкрепят техния мюзикъл на Бродуей „The Outsiders“, който е номиниран за 12 награди. 49-годишната Анджелина беше продуцент на шоуто, докато Вивиен работеше като асистент на продуцента.

Звездата от „Maleficent“ също присъства по време на церемонията, водена от Ариана ДеБоз. Преди няколко седмици Вивиен се появи в заглавията на всички медии, защото в продукцията „The Outsiders” е представена като Вивиен Джоли, а не като Вивиен Джоли-Пит.

Решението на Вивиен да се откаже от фамилното име на баща си дойде шест месеца след като по-голямата ѝ сестра Захара се представи като „Захара Марли Джоли“ по време на церемония на женски клуб в Spelman College в Атланта, Джорджия.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама