Деми Мур обвини Аштън Кътчър, ето как реагира той


Деми Мур обвини Аштън Кътчър, ето как реагира той
Снимка: Getty

След скандалните разкрития на Деми Мур за интимния й живот с Аштън Кътчър, той не остана без коментар. В наскоро излязлата биографична книга "Insidе Оut" 56-годишната актриса го обвинява, че я е принуждавал да правят тройки, а също, че е причината тя да се завърне към алкохола след 20 години въздържателство, вследствие на неразбирателствата им.

Актьорът, който е с 15 години по-млад от Деми, постоянно търсел различи начини, за да разнообрази сексуалния им живот.

Съгласието й относно тройките било, само за да се покаже като "гoтинa cъпругa". Раздялата им е вследствие на 2 изневери от страна на Аштън, а след официалния край през 2012 г. актрисата признава, че приемала големи количества алкохол и дрога, които я поставили на крачка от смъртта.

В отговор той постна следното в Twitter: "Бях на път да напиша нещо наистина емоционално и саркастично. След това погледнах сина си, дъщеря си, жена си и го изтрих". По-късно Кътчър добави и цитат от баща си: "Животът е хубав - Лари Къчър". Във втори туит той сподели телефонния си номер и съобщение: "За истината - пишете на мен". От 2015 г. Аштън Къчър е женен за Мила Кунис, от която има две деца.

В книгата си Деми споделя още, че е искала с Аштън да имат дете и дори след преживян спонтанен аборт не се отказала. Тя се подложила на различни процедури за зачеване, но без успех.

В книгата си бившата съпруга на Брус Уилис, от когото има 3 дъщери, признава също, че когато била на 15 години майка й получила 500 долара от непознат мъж, за да прави секс с нея. "Това беше изнасилване и предателство. Нарани ме", пише звездата в "Insidе Оut".

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама