Део: Огромен респект към всички майки


Део: Огромен респект към всички майки

Водещият Део, който наскоро стана баща за първи път, разкри, че е присъствал на раждането на сина си Борислав и казва, че любимата му Мариана е истински терминатор.

"Болките й почнаха към 5 през нощта. Отидохме веднага в клиниката. През цялото време се държахме за ръцете. Бях застанал над главата на Мариана и видях как малкото се ражда. Не съм се напивал оттогава, а се чувствам като пиян, все едно не стъпвам на земята, а ходя 15 сантиметра над нея! Марианчето роди без нито една упойка, има много висок праг на болка, смела е, търпелива е, абсолютен терминатор", споделя рапърът пред "Story".

Той казва още, че много се е променил след раждането на малкия.

"Огромен респект към всички майки. Ние, мъжете, сме едни глупаци, не знам къде сме точно, какви сме, за какво сме – нямам представа. Нямам представа и защо хората се карат и кога свършва онова чистото, детското, невинното и на негово място се настанява омразата и лошотията. Може би когато в нас проговори егото и започне да ни управлява", разсъждава той.

Малкия нарекли Борислав, защото името допада и на двамата, а майката на Део се казва Бойка и на нея също като дете й викали Бобче.

"Бебчо беше в доста добра форма, не много смачкан, да не кажа, че изобщо не беше сбръчкан. Роди се 3200 г. Може би хората сега ще се засмеят, но въздухът вкъщи се промени. Няма такава радост, това е магия. Влизайки при бебето, все едно стъпвам в храм, всичко е чисто. Умълчавам се като пред Бог, и съм благодарен на съдбата, че ме дари с това щастие. Той е огнено бебе – зодия Овен, с асцедент Лъв, със сигурност ще има свой път и собствени желания, които нито аз, нито Мариана ще спираме. Тези неща в децата трябва да се уважават и поощряват."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама