Деси Бакърджиева най-после показа лицето на дъщеричката си (СНИМКИ)


Деси Бакърджиева най-после показа лицето на дъщеричката си (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Десислава Бакърджиева за първи път показа лицето на своята малка дъщеря Вивиан. До момента 42-годишната актриса пазеше в тайна как изглежда момиченцето, което се появи на бял свят тази пролет.

Деси качи снимка в Instagram, на която сладката ѝ наследница (в ляво на снимката) позира с друго детенце. Двете са завити с одеяло с рози и имат ленти на главите от същия плат.

"Вивиан е истинско вдъхновение. На тази възраст да имаш дете е по-добре осмислено и осъзнаваш стойностните неща в живота. Вивиан ми дава крила за много неща. Да си майка е най-хубавата работа на света", каза преди време Деси в интервю.

За съжаление актрисата от "Откраднат живот" загуби бащата на Вивиан, Филип, през февруари от COVID-19. Той си отиде в Германия и не успя да види дъщеря си. Заради шока Бакърджиева роди в седмия месец. Строителният инженер е ученическата любов на Деси и двамата се познават повече от 30 години. Те се срещат отново след години и подновяват романтичните си отношения.

Звездата, позната и като д-р Лора Хинова, има и по-голяма дъщеря от предишна връзка - Ана-Мария, която е 18-годишна и ѝ помага в грижите за Вивиан.

"Това е голяма привилегия, защото тя много ми помага. Извади ме от трудния период. Надявам се да се справя, защото много жени са отгледали децата си сами и са се справили. Имам мисия и тя не е просто да отгледам две прекрасни дъщери, а да им осигуря стойностен живот, да се чувстват сигурни."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама