Дева Касел пред Vogue Italia откровена за връзката с родителите си и киното (СНИМКА)


Дева Касел пред Vogue Italia откровена за връзката с родителите си и киното (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

Дева Касел, красивата наследничка на италианската актриса Моника Белучи и френския актьор Венсан Касел, даде интервю за Vogue Italia, където разказва за своята кариера и филмов дебют. Мнозина я упрекват, че тя дължи кариерата си на популярността на родителите си, но Дева се опитва да се противопостави на тези твърдения по всякакъв начин. 

Тя играе главната роля във филма на Лаура Лукети „Красиво лято“, който е адаптация на едноименния роман на Чезаре Павезе. Сега Дева работи по друг проект - тя играе главната роля в сериала на Netflix "Леопард". Базиран на романа на Джузепе Томази ди Лампедуза, сериалът се развива на фона на социална революция в Сицилия през 1860-те години.

Вижте още: Александра Богданска е неотразима на Фестивала във Венеция (ВИДЕО)

Според Дева камерата на оператора предизвиква много различно усещане от камерата на модните снимки. "Като дете често ходех на снимачната площадка при родителите си и ми беше интересно да гледам как се материализира идеята. Участието във филмовия проект ми позволи да премина през много интензивни моменти, които ми помогнаха да израсна", каза тя .

19-годишната Дева каза, че родителите й са я подкрепяли, докато е работила върху филма, но се стараели да не се намесват в процеса. "Родителите ме съветваха, но ме оставиха да вземам собствените си решения и да правя собствените си грешки. Те винаги са до мен, вдъхновяват ме и ми дават увереност."

Дева отбелязва, че е наследила възгледи за живота, както характерни за французите, така и за италианците. "Като много французи, особено парижани, имам някаква лудост, която ми позволява да върша нещата доста бързо. Но има и средиземноморска част от моята ДНК, която ме кара да оценявам сладостта на живота: добрата храна, хубавата вечер с приятели, сънят".

Дева Касел успешно прави кариера в областта на модата: тя често участва в модни ревюта, а също така краси няколко корици на лъскави списания. Наскоро тя стана лице на марката Sisley.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама