Диана Димитрова изригна: Юлиан Вергов е изрод с психични отклонения


Диана Димитрова изригна: Юлиан Вергов е изрод с психични отклонения
Снимка: Facebook Диана Димитрова

Откакто скандалът между Диана Димитрова и Юлиан Вергов излезе извън прокуратурата, той сякаш се разгоря двойно по-силно. По-рано днес Вергов направи първия си коментар след обвиненията в побой през декември 2022. Художничката не му остана длъжна и изригна в социалната мрежа, която ползва като трибуна от началото на сагата:

"Официално искам да кажа, че ще съдя лицето Юлиан Вергов за клевета след изказванията му днес.

По-голяма гнусотия и абсурд в последните три месеца не бях чувала по мой адрес и е тъжно, че един рецидивист с психични отклонения е на свобода. А още по-тъжно е, че е толкова добре ''пазен'' от закона.

Когато гостувах в ''120 минути'' споделих, че той ме свърза и попита дали ще отида на лична среща с дете на около 13 години в дома на колега актьор. Това се случи няколко месеца след побоя през 2017г. Отидох. Подарих й две от детските книги, които съм рисувала. И това има как да се докаже.

Ако аз съм това, което той се опитва да ме изкара днес, защо ме праща при дете? Всеки нормален човек би се усъмнил в грозните му думи.

Когато човек е открит и невинен излиза и се защитава, а не мълчи толкова месеци. Аз нямам какво да крия.

Цветя ще има за моята майка, която от 25 години живее в друга държава и проля толкова сълзи, заради един изрод."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама
Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама