Обрат: Край на следствието за побоя над Диана Димитрова


Обрат: Край на следствието за побоя над Диана Димитрова
Снимка: facebook.com/otkradnat.jivot

Разследването срещу Юлиан Вергов е пред прекратяване. Според свидетелски показания актьорът не е ритал колежката си Диана Димитрова. Освен това липсват доказателства в подкрепа на обвинението, съобщава "Телеграф", позовавайки се на свои източници.

Димитрова не е представила на разследващите органи документ за медицинско освидетелстване, а само снимки и разказ за случилото се, пише още вестникът.

Вижте още: Деси Тенекеджиева с "нов" нос (СНИМКИ)

Според показанията на Диана Димитрова, през 2017 г. Вергов я е блъскал, след което я е изритал с крак в лицето. При разпита на актьора той категорично е отрекъл това.

Разпитаните трима свидетели също не потвърждават  версията на Димитрова и описват съвсем друга ситуация. Според техните думи актрисата е преследвала Вергов, за да разговарят. Влязла след него в гримьорната и започнала да вика. Актьорът първоначално само слушал, но след това опитал да изгони колежката си и я избутал навън.

Тогава Диана паднала върху столове с дрехи. Според свидетели това било всичко, което се е случило между двамата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама