Диана Димитрова: Биячът ми продължава да ме заплашва (ВИДЕО)


Диана Димитрова: Биячът ми продължава да ме заплашва (ВИДЕО)
Снимка: Facebook Диана Димитрова

Миналата седмица Диана Димитрова разбуни духовете, като разкри, че преди 5 години е станала жертва на физическо насилие от колега на снимачната площадка. Вчера актрисата сподели причината да разкаже за случилото се. "Исках да провокирам други жени да говорят, не исках да стигам до там, но лицето продължава да ме заплашва." Това каза тя в предаването "120 минути".

Звездата от "Откраднат живот" и "Лъжите в нас" съобщи, че във вторник, по време на Централната емисия новини на bTV, е получила съобщение по Viber от лицето, което после е било изтрито.

Тя разказа как се е случило всичко:

"Вечерта, преди да се случи това, ми се обади по телефона, крещейки в истерия, думите са лоши, но беше свързано с произхода ми, тъй като съм от село от Кайнарджа – "Ще те пребия, ще ти съсипя кариерата, само се появи". Дълги години се обвинявах, че проблемът е в мен, когато съм искала да разбера отговор на въпрос защо лицето вечерта ме заплаши и каза: "Ти само се появи на терен и аз ще те пребия". Исках да разбера защо. Направих грешката да не си слушам интуицията и от едната стая в рамките на 2 минути да последвам лицето в гардеробната".

По думите ѝ не са имали напрежение в отношенията преди това.

"В рамките на около 2 минути, проследявайки лицето от стаята до гардеробната, искайки да разбера защо, той мина покрай мен – удари ме в стената, вдигна ме, виждах всичко много бавно, свлякох се на пода, съборих закачалки. Погледнах човека, защото не можех да повярвам, че това е човекът, който уважавам и работя с него. След това той ме изрита с цялата мъжка сила, която имаше, в лицето с мъжка обувка. Това беше стабилен шут в лицето. Блъсна вратата, псувайки ме за произхода ми и поздравявайки моите родители, майка ми. След 15-20 секунди дойдоха трима души и ме намериха в това състояние и беше обявена обедна почивка", допълни Диана Димитрова.

Припомняме, че в. "Уикенд" твърди, че човекът, който е пребил Диана Димитрова, е Юлиан Вергов, а случката се е разиграла на снимачната площадка на сериала "Откраднат живот".  Според всички 30 свидетеля, побоят, за който актрисата така и не си извадила медицинско, е следствие на грозна реплика срещу 15-годишната дъщеря на Вергов, Алина. Каква е истината предстои да разберем, а към днешна дата на всички замесени е забранено да говорят по темата, докато тече разследването.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама