Диана Димитрова с нови доказателства срещу Вергов (СНИМКИ)


Диана Димитрова с нови доказателства срещу Вергов (СНИМКИ)
Снимка: ПР

Сагата между Юлиан Вергов и Диана Димитрова изобщо няма намерение да затихва. След като актьорът вчера направи първото си официално изявление, Диана не му остана длъжна, пускайки пост в социалната мрежа часове след него. Последва вълна от съпричастност към Вергов.

Днес Диана публикува нови фотоси на нараняванията по лицето ѝ, на които личи следа като от грайфер. Ето какво гласи текстът към публикацията ѝ:

"По повод появилите се спекулации по случая и опитите за манипулация на фактите съм длъжна да покажа още едно доказателство за упражненото върху мен насилие.

Публикувам за първи път тази снимка, която е част от Съдебно медицинска експертна справка № П-19/2023г. по описа на ВМА и цитат от преписката РБ Софийска районна прокуратура № 51990/ 22, 07.03.2023 :

''ДЕЙСТВИТЕЛНО В НАСТОЯЩИЯТ КАЗУС СЕ УСТАНОВЯВА, ЧЕ ПО ТЯЛОТО НА ДИАНА ДИМИТРОВА ИМА ПРИЧИНЕНИ МЕКОТЪКАННИ ТРАВМИ - ОТОК И КРЪВОНАСЯДАНИЯ В ОБЛАСТТА НА ЛЯВА ПРЕДНО - СТРАНИЧНА ЧАСТ НА ЛИЦЕТО И ЛЯВА РАМЕННИЦА'', пише в преписката.

Казано с по-прости думи травмите от побоя са видни. Ясно се вижда следата от грайфера на обувката от ритника, който получих в главата.

Като актриса участвала в множество български и чуждестранни продукции, знам каква е разликата от сценичен грим и истински травми. Гримът се измива, а истинските травми остават видими и невидими белези за цял живот."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама