Джаред Лето бе звездата на Met Gala с ексцентричния си костюм (СНИМКИ)


Джаред Лето бе звездата на Met Gala с ексцентричния си костюм (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

Снощи в музея "Метрополитън" в Ню Йорк се състоя Met Gala - едно от най-големите модни събития на годината, което съвпадна с изложбата "Карл Лагерфелд: линия на красотата". Гостите бяха предизвикани да представят наследството на великия кутюриер и творчески директор на Chanel и Fendi Карл Лагерфелд.

"Домакинята" на вечерта - председателката на бала на Института по костюмите и главен редактор на „Vogue“ Анна Уинтур се появи за първи път в компанията на новото си гадже, актьора Бил Най, потвърждавайки връзката. Но изборът на роклята очевидно беше грешна преценка. Всички очакваха повече от близката приятелка на Карл Лагерфелд, отколкото визия от последната колекция на Chanel със странна тръбеста пола. Дъщерята на Анна, Беа Карозини, впрочем също изглеждаше изненадващо скучно.

Мет Гала 2023: Най-добре облечените звезди (СНИМКИ)

Пенелопе Крус беше водеща на вечерта заедно с Дуа Липа. И двете знаменитости се появиха на червения (бежов) килим като булки. Дуа изглеждаше великолепно във винтидж рокля Chanel от 1992 г. и влезе в списъка на най-добре облечените, докато Пенелопе избра архивна рокля от 1988 г., която Инес де ла Фресанж носеше на подиума и според мнението на критиците изглеждаше странно. Може би ако беше махнала воалът с качулка, напомнящ образа на принцеса на Дисни или обеците външният вид на актрисата щеше да е по-хармоничен.

Любимата котка на Карл Лагерфелд - Чупет не успя да присъства на Met Gala, както обяви в своя инстаграм същия следобед, а вместо себе си любимецът на дизайнера изглежда изпрати Джаред Лето, облечен в пухкав костюм на синеок сиамец.

Когато идеята е добра, а изпълнението не е толкова добро, става въпрос за образа на Ким Кардашиян в Schiaparelli. Бизнесдамата успя да прекали с любимите перли на Карл, комбинирани с обемисто колие - и да изглежда скучна и безинтересна в същото време.

Емили Блънт и Лили Колинс възприеха темата на бала буквално. Блънт изглеждаше така, сякаш е Карл, докато звездата от "Емили в Париж" реши да напомни на всички присъстващи за темата на вечерта с обемна пола с шлейф, на която на видно място беше изписано името на Лагерфелд.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама