Джей Ло и Алекс Родригес отрекоха, че са разделени


Джей Ло и Алекс Родригес отрекоха, че са разделени
Снимка: Getty Images/Guliver

Дженифър Лопес и Алекс Родригес отрекоха появилата се информация, че са сложили край на връзката си. Те обясниха, че все още са заедно и се опитват да спасят отношенията си. Двамата също така са категорични, че няма замесен трети човек.

Феновете бяха шокирани, след като в петък сп. People и други издания обявиха, че звездната двойка е прекратила годежа си. Появиха се слухове, че причината за това е, че бившият бейзболист си е писал с риалити звездата Мадисън Лекрой.

Вчера Дженифър и Алекс направиха официално извявление пред TMZ: "Всички твърдения са неточни. Работим по някои неща във връзката си". Певицата и спортистът също така отхвърлиха обвиненията в изневяра, като казаха пред таблоида, че проблемите им нямат нищо общо с трета страна.

Родригес за първи път беше замесен с 30-годишната Мадисън Лекрой по време на събиране на екипа на риалити сериала "Southern Charm" през януари. Тогава тя беше обвинена, че е имала взаимоотношения с "женен" бивш състезател от МЛБ (Мейджър Лийг Бейзбол) в Маями, чието име не беше съобщено. По-късно блондинката призна в интервю, че е общувала с Родригес, но твърдеше, че техните съобщения са били "невинни". Говорителите на Алекс са категорични, че двамата никога не са се срещали лично.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама