Дженифър Лопес се раздели с годеника си


Дженифър Лопес се раздели с годеника си
Снимка: Getty Images/Guliver

Дженифър Лопес и Алекс Родригес вече не са заедно. 51-годишната певица и 45-годишният бивш бейзболист са развалили годежа си след близо 4-годишна връзка, съобщи сп. People.

Докато новината изненада много фенове, тъй като двамата изглеждаха много щастливи в социалните мрежи, раздялата очевидно е била в ход.

"Това отдавна се очакваше", каза източник пред изданието. "Те имат общи бизнеси, така че не е пълно скъсване. Трябва им известно време, за да осмислят и разплетат всичко това".

"От близо три месеца имат проблеми помежду си. Опитваха се да оправят отношенията си заради децата, но всички знаеха, че няма да се получи. Планираха заедно да купят огромно имение, но това не стана. Когато прекратиха сделката, всичките им приятели в Маями започнаха да подозират, че нещо не е наред във връзката им", каза още източникът.

Лопес има 13-годишни близнаци, Ема и Макс, от бившия си съпруг Марк Антъни, а Родригес е баща на две дъщери - Ела и Наташа, от предишен брак.

"Започнаха да имат проблеми по време на локдауна. Дори отидоха на терапия, наистина искаха да оправят връзката си", каза друг източник пред изданието.

Заради пандемията от коронавирус Джей Ло и Алекс промениха сватбените си планове.

"Бяхме планирали това, което наистина искахме да направим, но не знам дали ще успеем да го създадем отново. Отменихме сватбата и оттогава наистина не сме говорили за това. Не бързаме", каза певицата в интервю за Elle през януари.

За последно двойката беше забелязана заедно на 1 март в Доминиканската република, където Дженифър в момента снима филма "Shotgun Wedding".

В четвъртък тя пусна следния пост в Instagram: "Намерете добра причина да се смеете днес". Родригес пък публикува своя снимка на борда на лодка във Флорида.

До момента няма официално потвърждение от самите звезди за края на връзката им.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама