Джейми Уун идва в България с нов хит


Джейми Уун идва в България с нов хит

Джейми Уун, който ще изнесе ексклузивен концерт в Sofia Live Club на 31 октомври, представи чисто нова песен. “Sharpness” е първи сингъл от втория албум на талантливия певец, продуцент и мулти-инструменталист, който трябва да излезе през есента. Песните в него са вдъхновени от събитията в личния живот на звездата от последните няколко години, а заглавието на диска все още се пази в тайна.

“Sharpness” е в типичния стил на Джейми, в който електроника, соул/ар-ен-би и живи инструменти се смесват в едно. Засега парчето може да се прослуша единствено в официалния SoundCloud канал на изпълнителя (https://soundcloud.com/woon/sharpness), но съвсем скоро ще бъде достъпно и в YouTube.

На сцената на Sofia Live Club Уун ще излезе със собствената си група и освен чисто новия сингъл, ще представи също и най-големите си хитове - “Shoulda”, “Night Air” и “Lady Luck”, както и още изненади в неподражаем стил. Ексклузивно ще прозвучат и композиции от новия албум на звездата, които българската публика ще има възможността да чуе първа в света.

Талантливият изпълнител е завършил престижното Brit School за надарени деца, в което са учили също Адел, Джеси Джей и Ейми Уайнхаус. Уун се дипломира една година преди изпълнителката на “Rehab” и подгрява концертите й, когато тя се превръща в световна звезда.

Концертът на Джейми Уун и групата му в София ще се състои на 31 октомври в Sofia Live Club. Начало: 21:00 часа. Билетите са на цена от 60 лв и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и online ТУК, както и в Sofia Live Club.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама