Джейн Фонда: Не се гордея с лифтинга на лицето


Джейн Фонда: Не се гордея с лифтинга на лицето
Снимка: Getty Images/Guliver

84-годишната актриса Джейн Фонда изглежда наистина страхотно за възрастта си, но това не винаги е било така. В ново интервю за Vogue, публикувано във вторник, вечната красавица сподели, че не се гордее с несполучливия лифтинг на лицето и никога не би легнала отново под ножа, защото „не иска да изглежда изкривена“.

Холивудската легенда откровено призна, че вече се е подлагала на лифтинг, но не би повторила процедурата отново.Тя каза:

„Направих лифтинга, но не се гордея с факта, че имах такъв. Нито пък от резултата. Не знам дали е трябвало да го повторя и дали изобщо бих го направила. Признавам го и затова казвам, че към тези процедури можеш да се пристрастиш. Познавам много такива жени.

Не правя много процедури за лице. Не харча много пари за кремове или нещо подобно, но поддържам хидратация, спя, движа се, стоя далеч от слънцето и имам добри приятели, които ме карат да се смея. Смехът е много важен. Искам младите хора да спрат да се страхуват от остаряването. Това, което има значение, е вашето здраве. Аз съм почти на 85, но не изглеждам толкова стара. Така че за мен е важно младите хора да спрат да се страхуват, да осъзнаят, че само защото са на определена възраст не означава, че трябва да се откажат от живота..."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама