Джейсън Момоа и Лиза Бонет се разделят след 16-годишна връзка


Джейсън Момоа и Лиза Бонет се разделят след 16-годишна връзка
Снимка: Getty Images

Край! Джейсън Момоа и Лиза Бонет се разделят след 16-годишна връзка и близо 5-годишен брак.

Двамата разкриха новината с общо изявление, което 42-годишният актьор публикува в Instagram (54-годишната актриса няма профил в социалната мрежа).

"Всички чувстваме натиска и промените на тези трансформиращи времена… Случва се революция и нашето семейство не е изключение... Усещаме и израстваме от настъпващите сеизмични промени...Искаме да съобщим, че слагаме край на брака си. Споделяме това не защото смятаме, че е новина, която заслужава вашето внимание, а за да продължим животите си с достойнство и честност."

Те са категорични, че са предани на техните деца и искат да ги научат на това, което е възможно. Изявлението им завършва с призива: "Нека любовта да победи".

Джейсън и Лиза започват да излизат през 2005, след като техни общи приятели ги запознават в джаз клуб.

"Просто се случи да сме на правилното място в правилното време", каза актьорът от "Игра на тронове" в "Късното шоу на Джеймс Гордън".

Преди време Момоа издаде, че отдавна я е харесвал, смятайки, че тя е жената за него, затова бил много развълнуван, когато най-после се срещнали на живо.

В интервю през 2013 звездата от "Аквамен" похвали Бонет: "Жена ми е много красива и аз я обичам. Наистина съм голям късметлия с нея".

През юли 2007 на бял свят се появи първото им дете - Лола, а през декември 2008 се роди и синът им Накоа. Бенет също така е майка на 33-годишната Зоуи Кравиц от бившия си мъж Лени Кравиц. Двамата актьори се ожениха чак през октомври 2017.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама