Джейсън Мoмоа живее в кемпер след раздялата с жена си (СНИМКИ)


Джейсън Мoмоа живее в кемпер след раздялата с жена си (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

В момента Джейсън Момоа живее в кемпер на стойност 750 000 долара, паркиран пред дома на негов приятел в Лос Анджелис, след като със съпругата му Лиза Бонет обявиха, че се разделят.

В началото на този месец 42-годишният актьор от "Игра на тронове" и 54-годишната актриса шокираха всички, като съобщиха, че се развеждат след 16-годишна връзка и близо 5-годишен брак заради "настъпилите разтърсващи промени".

"Когато Джейсън отсъстваше заради снимките на "Аквамен 2", различията и проблемите им се изостриха... Джейсън и Лиза имаха проблеми в отношенията си от доста време. Той отсъстваше за известно време и това определено доведе до допълнителен стрес в отношенията им. Те все още се обичат и уважават един друг", каза близък до семейството източник.

Наскоро Момоа беше заснет от в. "Сън" пред кемпера си модел EarthRoamer XV-LTi 026. На кадрите актьорът има запуснат вид. Мобилният му дом е паркиран само на няколко километра от имота на стойност 3,5 милиона долара, който споделяше с Лиза Бонет и децата им. Те имат дъщеря, Лола, която се роди през юли 2007, и син Накоа, който се появи на бял свят през декември 2008.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама