Джена показа малката си дъщеря за първи път (СНИМКИ)


Джена показа малката си дъщеря за първи път (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Колкото и парадоксално да звучи, не всички звезди мечтаят да са инфлуенсъри и да показват личния си живот постоянно. По всичко личи, че Джена също не е фен на споделянето на твърде лична информация в социалните мрежи, защото наскоро показа дъщеричката си за първи път.

Повод за качването на снимки беше рожденият ден на 2-годишната Цветея. Сякаш голяма част от почитателите на поп-фолк певицата сякаш бяха позабравили, че има и втора рожба.

Вижте още: Ивайло Захариев: Първата целувка с бившата ми жена беше пред олтара (СНИМКА)

"Честит рожден ден, мило дете! Дъщеря ни Цветея вече е на 2 годинки. Обичаме те, щастие наше", написа Джена и сподели снимки от празника.

Семейството на Джена

Мнозина помнят дългата и страстна връзка на Джена с Джино Бианкалана. Е, след като пламъкът загасна, Джена се залюби с Наско от оркестър „Канарите“.

Двамата са родители и на 7-годишен син, който последователите на певицата познават добре от социалните мрежи. Малкият Наско, който галено наричат Наки, също духна свещички съвсем наскоро, преди няколко седмици. "Честит рожден ден, сине! Вече си на 7 години и ти пожелаваме да бъдеш здрав и много силен!"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама