Дженифър Лопес и Бен Афлек готвят втора сватба, вижте къде (ВИДЕО)


Дженифър Лопес и Бен Афлек готвят втора сватба, вижте къде (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Сватба в Лас Вегас, меден месец в Париж и... голямо парти през уикенда в Джорджия. Малко повече от месец след скромната си сватба в Лас Вегас Бен Афлек и Дженифър Лопес се готвят да отпразнуват съюза си в обкръжението на близките си. Както съобщи "Page Six", двойката планира голямо парти през уикенда в имението на актьора в Райсбъро, Джорджия. Събитието се очертава да бъде толкова пищно, че ще бъде отразено от списание Vogue.

Очаква се празненствата да започнат в петък с репетиционна вечеря. След това в събота ще се проведе церемонията, а уикендът ще завърши с голямо барбекю и пикник в неделя. Твърди се, че събитието ще бъде организирано от експерт в тази област - Колин Коуи, който в миналото е работил за певицата. Що се отнася до гостите, съобщава се, че Мат Деймън (дългогодишен приятел на Бен Афлек), Кейси Афлек (брат на младоженеца), водещият Джими Кимъл и актрисата Дреа де Матео са получили своите покани.

Според американските медии Дженифър Лопес трябва да носи рокля на Ralph Lauren, изработена по поръчка в Италия. "Всичко е свързано с Джей Ло. Бен иска цялото внимание да бъде насочено към нея в големия им ден", казва източник.

В средата на юли Дженифър Лопес и Бен Афлек си казаха "да" на интимна церемония в параклиса Litte White Chapel в Лас Вегас. "Ние го направихме. Любовта е красива. Любовта е мила. И се оказва, че любовта е търпелива. 20 години търпение", написа тогава изпълнителката.

На 21 юли двойката се отправи на едноседмичен меден месец в Париж: круиз по Сена, изискани ресторанти, посещение на музеите "Лувър" и "Орсе", нощувка в хотел "Крилон"...

Припомняме, че Бен Афлек и Дженифър Лопес се събраха отново през пролетта на 2021 г., 17 години след разпадането на годежа им. Двете звезди вече образуват смесено семейство със своите деца: близнаците на Джей Ло - Ема и Максимилиан (14 г.), родени от предишния й брак с Марк Антъни, както и Вайълет, Серафина и Самюел (16, 13 и 10 г.) - децата, които актьорът има с бившата си съпруга Дженифър Гарнър.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама