Дженифър Лопес и Бен Афлек тайно са се оженили (СНИМКИ)


Дженифър Лопес и Бен Афлек тайно са се оженили (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес и Бен Афлек са се оженили на тайна, скромна церемония в параклис в Лас Вегас на 16 юли, съобщава списание "People". 

Брачното свидетелство е издадено от окръг Кларк, който включва Лас Вегас. Певицата е решила да вземе фамилията на мъжа си, показват още документите.

52-годишната изпълнителка и 49-годишният актьор са се врекли във вечна вярност месеци, след като обявиха годежа си - през април 2022 г.

"Беше супер, супер малка церемония. Майката и децата на Дженифър бяха там. Влюбените просто искаха да се оженят и го направиха", казва анонимен източник на "People".

Дженифър Лопес потвърди щастливата новина, като написа емоционален пост и сподели снимки в сайта си onthejlo.com.

"Ние го направихме. Любовта е красива. Любовта е мила. И се оказва, че любовта е търпелива. 20 години търпение." Така започва щастливата младоженка.

"Така че с най-добрите свидетели, които можете да си представите, рокля от стар филм и сако от гардероба на Бен, прочетохме собствените си обети в малкия параклис и си подарихме пръстените, които ще носим до края на живота си. В крайна сметка това беше най-добрата възможна сватба, която можехме да си представим. Когато любовта е истинска, единственото нещо, което има значение в брачната церемония, сме ние и обещанието, което даваме да се обичаме, да се грижим, да се разбираме, да бъдем търпеливи, любящи и добри един към друг. Имахме това. И много повече. Най-добрата нощ в живота ни."

Джен и Бен се срещнаха през 2002 г. на снимачната площадка на филма "Трудна свалка". Техният брак, предвиден за 2003 г., бе отложен, а след това обявиха през 2004 г., че се разделят. Двамата възобновиха връзката си през 2021 г., 18 години след предишния им романс. Тя има зад гърба си вече три брака, в това число с певеца Марк Антъни, от когото има близнаци - Ема и Макс. Афлек пък е горд баща на три деца от бившата си жена Дженифър Гарнър - Вайълет на 16, Серафина на 13 и Самюъл на 10 години.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама