Дненифър Лопес и Бен Афлек отново се сгодиха (ВИДЕО)


Дненифър Лопес и Бен Афлек отново се сгодиха (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес потвърди, че отново е сгодена за Бен Афлек, след като преди дни беше забелязана да носи годежен пръстен.

52-годишната певица и актриса сподели на OnTheJLo.com кратко видео, на което плаче, гледайки прекрасното бижу със зелен диамант. 

Двамата изненадващо се събраха през май 2021 - 17 години след техния провален годеж. През април 2021 Джей Ло призна, че се е разделила с бившия бейзболист Алекс Родригес след 4-годишна връзка и годеж. В средата на май Дженифър прекара известно време с Бен в Лос Анджелис, пораждайки слухове, че те не са само приятели и отново са заедно. Oфициално потвърдиха връзката си в Instagram през юли, докато бяха на почивка по случай рождения ден на изпълнителката. Оттогава двамата са неразделни - и на червения килим, и в ежедневието, като многократно са засичани да интимничат на обществени места. 

Дженифър и Бен се запознаха на снимачната площадка на филма "Gigli" през 2001. Той ѝ предложи брак през октомври 2002 с пръстен с 6.1-каратов розов диамант, но отмениха годежа си през септември 2003. След това отново се събраха преди финално да сложат край на връзката си през януари 2004. Близо 2 десетилетия по-късно певицата и 49-годишният актьорът отново са много щастливи заедно и не го крият. 

Преди време певицата каза за него: "Чувствам се толкова щастлива и горда, че съм с него. Това е красива любовна история, наистина получихме втори шанс. Вече сме по-възрастни, по-умни, имаме повече опит, на различни места в живота си сме, имаме деца и трябва да сме много наясно с тези неща". Научете какво още сподели ТУК!

Афлек има три деца от бившата си съпруга Дженифър Гарнър - Вайълет, 16, Серафина, 13, и Самюел, 10. Лопес пък има близнаци от бившия си мъж Марк Антъни - Макс и Ема, които са на 13. Техни познати казват, че децата приемат сегашната ситуация и са щастливи за родителите си. 

Наскоро бъдещите младоженци си купиха и общ луксозен дом за 55 милиона долара. Голямо имение в Бел Еър, където ще имат достатъчно място за смесеното им семейство. Вижте как изглежда ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама