Дженифър Лопес откровено за любовта с Бен Афлек


Дженифър Лопес откровено за любовта с Бен Афлек
Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес има редица причини да бъде благодарна, а и много щастлива! От една страна, филмовата и музикална ѝ кариера са в подем - филмът с нейно участие, "Омъжи се за мен”, излиза на 11 февруари. Децата ѝ, 13-годишните близнаци Макс и Еме, са щастливи и здрави. А на всичкото отгоре, се радва и на истинска любовна приказка с Бен Афлек!

Двойката беше заедно от 2002 до 2004 година, но разтрогна годежа си. Миналата пролет обаче се случи чудо и двамата дадоха нов шанс на любовта си. Ето какво сподели Дженифър Лопес пред сп.People.

"Чувствам се толкова щастлива и горда, че съм с него. Това е красива любовна история, наистина получихме втори шанс. Вече сме по-възрастни, по-умни, имаме повече опит, на различни места в живота си сме, имаме деца и трябва да сме много наясно с тези неща.

Красив е начинът, по който се чувстваме - много различно, отколкото преди години... Има повече признателност и празнуване на малките неща. Когато си намерил някого, наистина, наистина си го обичал, но си го загубил и получиш втори шанс след това? Това е наистина рядко, ценно, красиво нещо и ние не го приемаме за даденост. Искрено вярвам, че любовта управлява всичко. Любовта винаги побеждава — връзки, деца, работа. Всичко опира до това колко любящ, отворен и приемащ можеш да бъдеш. Да нямаш его и просто да прегръщаш всичко добро, винаги да гледаш положително. Бен е всичко, което винаги съм знаела, че е и съм искала да бъде."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама