Уловиха Джей Ло и Бен Афлек да се целуват (СНИМКИ + ВИДЕО)


Уловиха Джей Ло и Бен Афлек да се целуват (СНИМКИ + ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

Вече за никого не е тайна, че Дженифър Лопес и Бен Афлек отново са заедно. В неделя двамата бяха заснети да се целуват, което сложи край на всички спекулации относно отношенията им.

Кадрите на 51-годишната певица и 48-годишния актьор са направени от папараци, докато двамата са били на вечеря в суши ресторант в Малибу.

Миналата седмица се появи информация, че изпълнителка се завръща в Лос Анджелис заради него. През последните няколко години тя живя в Маями заедно с бившия си годеник Алекс Родригес и близнаците си от Марк Антъни, но сега иска да е по-близо до Афлек, който има имение в квартала Брентууд.

НАУЧЕТЕ ТУК КАК ВСЪЩНОСТ СА ПОДНОВИЛИ ВРЪЗКАТА СИ

Дженифър и Бен се запознаха на снимачната площадка на филма "Gigli" през 2001. Той ѝ предложи брак през октомври 2002, но отмениха годежа си през септември 2003. След това отново се събраха преди финално да сложат край на връзката си през януари 2004. Близо 2 десетилетия по-късно певицата и актьорът отново са заедно и явно са много щастливи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама