Хванаха Дженифър Лопес и Бен Афлек да интимничат (СНИМКИ)


Хванаха Дженифър Лопес и Бен Афлек да интимничат (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

Дженифър Лопес и Бен Афлек вече не крият, че отново са заедно, след като певицата се раздели с Алекс Родригес в края на април. 51-годишната изпълнителка и 48-годишният актьор потвърдиха, че са подновили романса си, като тези дни бяха заснети да се прегръщат и да се държат за ръце.

Както сами можете да видите, двамата не се притесняват и демонстрират близостта си. Те бяха уловени от папараци на 31 май, докато чакаха да бъдат настанени в новия ресторант на популярния шеф-готвач Волфганг Пак, намиращ се в хотел Pendry, Западен Холивуд. Джей Ло е била шик, облечена в ярко розово поло и кожено палто, докато Афлек е бил с черна тениска и кожено яке.

"Те бяха много привързани един към друг, той през цялото време я прегръщаше", каза източник пред Page Six.

Дженифър и Бен се запознаха на снимачната площадка на филма "Gigli" през 2001. Той ѝ предложи брак през октомври 2002, но отмениха годежа си през септември 2003. След това отново се събраха преди финално да сложат край на връзката си през януари 2004. Явно искрата между тях отново е пламнала и по всичко личи, че двамата се чувстват много добре заедно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама