Бен Афлек и Дженифър Лопес: Бенифър - част втора


Бен Афлек и Дженифър Лопес: Бенифър - част втора
Снимка: Getty Images/Guliver

Въпреки че изглежда, че старата-нова връзка между Бен Афлек и Дженифър Лопес или както Холивуд я нарече - "Бенифър - част втора" е развила скорост от 0 до 100 за рекордно време, има доказателства, че са изминали поне два месеца, преди да започнат да се виждат.

Сега 51-годишната певица се завръща в Лос Анджелис на фона на подновения романс с актьора.

През последните няколко години тя живее в Маями, където споделя къща на плажа с бившия си годеник Алекс Родригес, чиято стойност се оценява на 40 милиона долара. Но сега таблоидите пишат, че Лопес, която също притежава имение в Бел Еър на стойност 28 милиона долара, иска да започне нов живот в Лос Анджелис, за да бъде по-близо до 48-годишния актьор. Той живее в квартал Брентууд.

"Преди Алекс Дженифър прекарваше повече време в Лос Анджелис, отколкото в Маями, но докато беше с него, Маями стана тяхната семейна база", каза източник пред "Сън".

Той разкри още, че къщата в Маями ѝ напомня твърде много за бившия ѝ годеник, а Лос Анджелис е идеален за ново начало, защото е по-подходящ за нейната работа и фотосесии, които са по-често на Западния бряг.

Алекс, за когото се говори, че е изневерил на Джей Ло по време на връзката им, планира да се премести в Ню Йорк. Предполага се, че бившият бейзболен професионалист е разглеждал апартаменти в Манхатън.

Бен Афлек и Дженифър Лопес не са подновили романа си през последните седмици, а още през февруари, когато той е започнал да я залива с имейли, докато тя е снимала в Доминиканската република филма "Gunshot Wedding", казаха източници за TMZ.

Твърди се, че след като видял снимки на Дженифър в Доминиканската република, той ѝ писал, за да ѝ каже колко красива изглежда и колко му се иска той да бъде там с нея. По това време Бен бил зает в Бостън със снимките на "The Tender Bar" с Джордж Клуни, а тя все още била сгодена за Алекс Родригес.

Източници на TMZ споделиха, че Джей Ло отговорила на имейлите. Нейната реакция била: "С твоята писалка ти можеш да притежаваш сърцето ми". Те продължили да си пишат до края на април. Според същите източници по това време между тях не е имало физически контакт или среща, но имейлите добавят контекст към това как са подновили връзката толкова бързо.

"Не забравяйте, че те бяха заедно в Лос Анджелис през първия уикенд на май, само две седмици след като Дженифър и Алекс разтрогнаха годежа си", напомня порталът.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама