Дженифър Лопес: Искам тази година да бъда най-добрият партньор


Дженифър Лопес: Искам тази година да бъда най-добрият партньор
Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес разкри, че едно от новогодишните ѝ решения е да бъде "най-добрият партньор" на любимия си Бен Афлек.

Вчера 52-годишната певица публикува кратко клипче в Instagram профила си, заснето в нейния дом в Лос Анджелис преди тренировка. Звездата е с къс спортен топ и клин.

"Просто си мисля как трябва да бъда наистина внимателна относно това какъв искам да бъде животът ми. Да знам, че мислите ми създават моя живот, затова да се старая да бъдат положителни. За да мога да израствам и да бъда най-добрата версия на себе си тази година, по-добра от всякога: психически, физически, духовно, емоционално.

Да бъда най-добрата майка, която мога да бъда, най-добрият партньор, който мога да бъда, най-добрият приятел, който мога да бъда. Най-добрата дъщеря, сестра, шеф, човек, който мога да бъда", смята звездата. 

Джей Ло и Бен Афлек се събраха миналия април, малко след като певицата се раздели с годеника си Алекс Родригес. Те подновиха романса си след 17 години и изглежда са много щастливи заедно.

"Нещата стават все по-хубави за Джей Ло и Бен. Те са толкова влюбени, че е само въпрос на време да се сгодят официално. И двамата са отдадени на връзката и искат да прекарат остатъка от живота си заедно. И през ум не им минава, че нещата може да не се получат в дългосрочен план", каза миналата година източник, близък до звездите, пред Us Weekly.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама