Мъжете, спечелили сърцето на Дженифър Лопес (СНИМКИ)


Мъжете, спечелили сърцето на Дженифър Лопес (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

През всичките си 52 години Дженифър Лопес е преживяла страхотни любовни истории. Певицата, актриса, бизнесдама и продуцент се превърна в герой на сватби, неуспешни годежи и слухове, които никога не бяха потвърдени с мъже, които я придружаваха в различни периоди от живота ѝ.

Първата голяма любов на Джей Ло е Дейвид Круз, с когото тя започва да се среща, когато е едва на 15 години. Те се запознават в гимназията и той я придружава на ранните ѝ работни места, преди тя да стане звездата, която е днес. Те са заедно почти десет години и слагат край на връзката си точно преди Дженифър да изиграе една от най-емблематичните си роли във филма "Селена". Казват, че винаги са били в добри отношения и са поддържали връзка, въпреки че за съжаление Дейвид почина през март 2020 г. Той беше на 51 години и почина от сърдечно заболяване.

Лопес работи с Уесли Снайпс на снимачната площадка на филма "Money Train" и се твърди, че актьорът се е влюбил в нея от момента, в който я е срещнал. Въпреки опитите му, Дженифър го вижда само като добър приятел и отхвърля всичките му предложения да излизат заедно. Никога не беше потвърдено дали имат нещо друго, макар че певицата веднъж говори за това и увери, че "винаги се е опитвал да флиртува" с нея. "Трябваше да му кажа, че не се интересувам от него по този начин", разказа тя преди години.

Оджани Ноа е първият съпруг на Дженифър Лопес. Те се срещат в ресторанта, където той работи в Маями и започват да излизат през 1996 г., когато той е на 21 години, а тя на 26. "Страхувах се да се влюбя, но ме увлече далеч. Когато тя ми каза, че е актриса, това беше като сбъдната мечта. Чудех се защо ме е избрала, но мисля, че беше спечелена от сериозността ми, отношението ми към работата", каза преди време кубинецът. Сватбата им се състоя в края на 1997 г. и на нея присъстваха около 300 гости. Нещата обаче се усложняват много и година по-късно те се разделят.

През следващите години главната героиня на "Сватбеният агент" има връзки с много мъже, въпреки че някои никога не са били потвърдени. Такъв е случаят с Томи Мотола, настоящ съпруг на певицата Талия. Очевидно са създали близко приятелство, макар че много медии твърдят, че са се срещали известно време, след като престижният бизнесмен от музикалната индустрия прекрати брака си с Марая Кери. През 1998 г. те присъстваха заедно на някои събития, като например 40-те награди "Грами", проведени в центъра на Манхатън в Ню Йорк.

Шон "Диди" Комбс, известен още като Пъф Деди, успя да спечели сърцето на дивата през 1999 г. Въпреки че романсът им не продължи повече от две години, те често бяха в центъра на вниманието. Като например на връчването на наградите "Грами" през 2000, когато Дженифър предизвика сензация с легендарната си зелена рокля на Versace. Макар раздялата си, те поддържат много добри отношения и нямат проблем да се поздравят, когато се срещнат на събитие. Всъщност, в интервю, което Комбс даде за "Entertainment Tonight" през 2017 г., той увери, че това е била една от големите любови в живота му.

Певицата бързо възвърна мечтите си заедно с танцьора и хореограф Крис Джъд. Те се влюбиха по време на снимките на видеоклипа "Love Don't Cost a Thing" и след кратка романтична връзка си казаха "Да" през септември 2001. Всъщност те се развеждат само година по-късно, като се твърди, че той не е успял да свикне със славата на Лопес. "Просто не се получи", каза танцьорът. От своя страна, самата Дженифър също говори за връзката си с бившия си съпруг, заявявайки: "Обичах Крис, все още го обичам, той е един от най-добрите хора, които познавам. Не беше лесно. Той знае, че последното нещо, което исках, беше да го нараня".

След това идва времето на Бен Афлек. Те се влюбват лудо, след като участват във филма "Трудна свалка", доказвайки, че химията, която са имали в лентата, е преминала и в реалния живот. Бен не само става главен герой на Джени във видеоклипа на Block, но певицата му посвещава песен, наречена "Скъпи Бен". Те се сгодяват през 2002 г., но тя отменя сватбата няколко дни, преди да се проведе заради предполагаема изневяра от страна на актьора. Раздялата им стана официална през януари 2004 г., слагайки край на феномена, наречен от феновете им "Бенифър". "Тя е съсипана след раздялата им, въпреки че по това време осъзнава, че няма друг избор, освен да отмени годежа им", каза наскоро източник пред "Page Six", като увери, че: "Те бяха в много различни моменти. Дженифър беше готова да се приземи и да има деца, но Бен не искаше да се откаже от самотния си живот. В крайна сметка му омръзна да чака, въпреки че раздялата с него разби сърцето ѝ".

След това Дженифър се среща, без съмнение, с един от най-важните мъже в живота си. Певицата и Марк Антъни са заедно повече от седем години и плодът на любовта им са близнаците Макс и Ема. Изпълнителите на "No Me Ames" си казват "да" през 2004 в имението на Марк в Бевърли Хилс. Те изживяват няколко щастливи години, но приказката приключва през юли 2011, когато обявяват раздялата си. Години по-късно Дженифър си спомня в едно интервю за този период: "Когато се разведохме, това беше най-ужасният момент в живота ми. Чувствах се разрушена. Изчаках да имам деца до 38-годишна възраст и не исках да се разделя с човека, с когото ги имах", каза тя на водещата Опра Уинфри. Въпреки че са поели в различни посоки, те си остават много близки и до днес.

Дженифър Лопес и Каспър Смарт започват да се срещат през октомври 2011 и разликата във възрастта (танцьорът е с 18 години по-млад от нея) в началото не била проблем, макар че по-късно в крайна сметка се отразява на отношенията им. "Той е фантастичен, най-добрият ми приятел. Мога да му кажа всичко - когато се чувствам зле, когато се чувствам добре. Това ми дава морална подкрепа, любов", каза тя веднъж за Каспър, който от самото начало има много специална връзка с децата на дивата. През 2012 се разделят за известно време и слуховете за помирение идват в началото на 2015 г., само няколко седмици, след като изпълнителката признава, че не ѝ харесва да бъде без партньор, въпреки че знае, че трябва да се научи да бъде сама. "Отне ми много години, за да осъзная това. Така че първо се научих да обичам себе си и се опитах да се изправя срещу страховете си", каза тя тогава. Връзката им не продължава много по-дълго и в крайна сметка завинаги се разделят. Преди няколко години танцьорът обясни каква е основната причина: "Бях много млад и егоист. Мислех, че съм готов да имам връзка с жена с деца и всичко, което идва с това", каза той в предаването "Събуди се Америка".

Никога не беше потвърдено дали наистина се срещат, но в края на 2016 Дженифър Лопес се сбогува с годината до певеца Дрейк и седмици наред те се снимаха заедно, което подхрани слуховете, че са двойка. Твърди се, че са видени и да се целуват.

За първи път Дженифър Лопес и Алекс Родригес се срещат през 2004 г. По това време тя е омъжена за Марк Антъни, а той, за Синтия Скуртис, майка на двете му дъщери. Явно им е било писано, тъй като започнаха да излизат през 2017. Двамата изглеждаха много щастливи в социалните мрежи, сякаш тя най-после беше намерила мъжа на живота си. През март 2019 г. те обявиха годежа си, като споделиха в Instagram кадри от предложението, състояло се на плажа. След отлагането на сватбата им заради пандемията, през март 2021 се появиха слухове, че имат сериозни проблеми помежду си. Най-близките им сътрудници уверяват, че те са направили всичко възможно връзката им да проработи, но това е било невъзможно и няколко седмици по-късно официално стана ясно, че вече не са заедно. Всъщност, бившият бейзболист бил изненадан, когато разбрал, че Дженифър се е свързала отново с един от бившите си, Бен Афлек. Източник, близък до Алекс, каза, че той бил "шокиран" и "наистина е мислил, че могат да подновят отношения си". "Той се опита да се свърже с нея, за да се видят, но тя беше твърде хладна с него."

Няма съмнение, че помирението на Дженифър и Бен Афлек е новината на годината в Холивуд. 17 години по-късно те отново са двойка и изглежда, че са по-щастливи от всякога. Завръщането на "Бенифър" определено радва феновете им. "Това не е случайна връзка. Те го приемат много сериозно и искат да продължи", казват от най-близкото им обкръжение. Дженифър е "впечатлена" от отношението на Бен и много оценява "големите усилия, които полага", за да може да прекарват време заедно, независимо от разстоянието (тя е в Маями, а той в Лос Анджелис). "Тя смята, че в момента чувствата ѝ са по-силни и обожава тази негова нова версия", казват още те.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама