Дженифър Лопес получи безценен подарък от Бен Афлек (ВИДЕО)


Дженифър Лопес получи безценен подарък от Бен Афлек (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Вместо да купи бижу или скъпа кола за Свети Валентин, Бен се оказа супер сантиментален и вместо това направи нещо от сърце само за своята любима. Преди няколко дни Дженифър Лопес сподели в социалните мрежи, че Бен е създал персонализирано музикално видео към песента ѝ „On My Way“, която е саундтрак на новия ѝ филм „Marry Me”. В 4-минутния клип Бен е включил снимки и видеоклипове на двойката от връзката им в началото на 2000-те до ден днешен.

„Ще споделя нещо много специално и лично с вас, което обикновено бих споделила само с вътрешния си кръг от хора.Това е ранен подарък за Свети Валентин от Бен. Гледането му ме накара да се замисля за пътуването на истинската любов, за неочакваните обрати и за това, че когато тя е истинска, може да продължи вечно.Това сериозно разтопи сърцето ми“.

Лопес и Афлек се сгодиха за първи път през ноември 2002, но се разделиха две години по-късно. Те възобновиха връзката си миналата пролет и оттогава са неразделни.

По-рано този месец Джей Ло говори открито за втория шанс с Бен и какво двамата са научили за себе си през всички изминали години. Интервюто можете да прочетете ТУК.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама