На гости в първия общ дом на Джей Ло и Бен Афлек (ВИДЕО)


На гости в първия общ дом на Джей Ло и Бен Афлек (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

В случай, че не сте се досетили, нещата очевидно са много сериозни между Бен Афлек и Дженифър Лопес. Сериозни като 55 милиона долара! Това е приблизителната сума, която двойката се е съгласила да плати за голямо имение в Бел Еър, където ще имат достатъчно място за смесеното им семейство.

Покупката е малко изненадваща, особено като се има предвид, че Лопес вече притежава разкошно имение в същия квартал, което купи за 28 милиона долара от актрисата Села Уорд преди няколко години. Афлек, от своя страна, разполага с далеч по-скромно имение за 19 милиона долара в Палисейдс Ривиера.

ИНТЕРИОРНИТЕ ТЕНДЕНЦИИ НА 2022: ВИКТОРИАНСКИ ДЕКОРАЦИИ

Що се отнася до въпросния нов дом, самата къща е построена през 30-те години на миналия век и е проектирана от уважавания архитект Пол Уилямс, въпреки че  е претърпяла няколко големи модификации.

Понастоящем имотът е собственост на Тод Лемкин и дългогодишната му съпруга Кейси, които купиха мястото за 27,6 милиона долара през 2016 г. След покупката им, някогашният имот е бил разширен и реновиран. Сега има 10 спални и 17 бани, лежерно разположени върху близо 20 000 квадратни метра жилищна площ.

Други акценти на 3-етажната резиденция включват киносалон, винарска изба, офис, цял отделен апартамент за гости на горния етаж, който може да се похвали с двойни килери и единична баня. На сутеренното ниво има фитнес зала, както и частен „охранителен апартамент“ за бодигард на пълен работен ден. Отзад към басейна се присъединяват няколко малки постройки, барбекюта и внимателно поддържани градини.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама