Дженифър Лопес с романтичен разказ за сватбата с Бен Афлек (СНИМКИ)


Дженифър Лопес с романтичен разказ за сватбата с Бен Афлек (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес зарадва феновете си с интимен поглед върху нейната тридневна сватбена феерия в имението на съпруга ѝ Бен Афлек в Джорджия в последния си бюлетин, On The JLo.

Докато споделяше романтичните подробности от големия им ден, който дойде само седмици след като за първи път се ожениха в Лас Вегас, 53-годишната суперзвезда включи сладка снимка, на която двамата се гледат влюбено, докато вървят към олтара.

„Когато Бен ме видя на върха на стълбите в този момент, всичко доби абсолютен смисъл, но все още изглеждаше невъзможно, като най-добрия сън, в който всичко, което искаш, е никога да не се събуждаш. Вероятно щях да имам много подобни мисли, ако не бях толкова съсредоточена върху това да не се спъна в роклята си, но когато се приближих достатъчно, за да видя лицето му, усетих същия прекрасен смисъл в мен. Някои стари рани бяха излекувани и тежестта на миналото най-накрая падна от раменете ни. Пълен кръг — и изобщо не по начина, по който го планирахме. А още по-добър.", написа тя.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама