Дженифър Лорънс отрече слуховете за връзка с Лиъм Хемсуърт


Дженифър Лорънс отрече слуховете за връзка с Лиъм Хемсуърт
Снимка: Getty Images/Guliver

Дженифър Лорънс коментира в предаването Watch What Happens Live слуховете, че партньорът ѝ във франчайза "Игрите на глада" Лиъм Хемсуърт е изневерил на Майли Сайръс с нея.

За това се говори в интернет от години, а новата песен на Сайръс, наречена Flowers, подкрепи слуховете: във видеоклипа и текста на песента бяха открити препратки към Лорънс. Например в музикалния клип Майли Сайръс се появява в златна рокля от колекцията на Saint Laurent от 1991 г., която много прилича на роклята на Prabal Gurung, която Лорънс носеше на премиерата на "Игрите на глада" през 2012 г.

Златка Димитрова изригна: Баща ми беше "убит" от лекар

При все това самата Майли никога не е казвала изрично, че подозира бившия си съпруг в афера с Лорънс.

През 2015 г. Лорънс призна в предаването Watch What Happens на Анди Коен, че двамата са се целували - и то не само на снимачната площадка. "Лиъм и аз израснахме заедно. Той е много секси. Какво бихте направили, ако бяхте на мое място?" - каза актрисата по онова време.

Сега обаче тя твърди, че по това време Хемсуърт и Сайръс вече не са били заедно. "Това не е вярно", отговори тя, когато водещият я попита дали наистина е имало намек за техния романс в музикалния клип на Майли Сайръс. - Това е само слух. И двамата знаем, че сме се целували само веднъж, и то след като се разделиха. Така че мисля, че това е просто съвпадение".

Лиъм Хемсуърт и Майли Сайръс се разведоха през 2019 г. след осем месеца брак. Предполага се, че причината за раздялата е била афера на певеца с приятелка. Двамата бяха заедно повече от 10 години, като периодично се разделяха и след това отново се събираха. Очевидно в един от тези периоди на раздяла и се е случила целувката, за която признава Лорънс.

Според 32-годишната актриса, когато види слухове за себе си в интернет, много й се иска да им отговори публично, но тя не се занимава със социални мрежи. "Когато петима души на едно парти си мислят, че си спала с гаджето на някоя друга, се разстройваш. Сега умножете това по осем милиарда", казва актрисата.

Вижте още: Камелия и Цветин на първа почивка с бебето

Самата Лорънс се омъжи за търговеца на изкуство Кук Маруни през 2019 г. Те започнаха да се срещат през 2018 г., година след като тя се раздели с режисьора Дарън Аронофски. През февруари 2022 г. им се роди син.

Четирите филма от "Игрите на глада" бяха заснети между 2012 и 2015 г. Когато започват снимките на първия филм, Лорънс е на 21 години, а Хемсуърт - на 28. Сюжетът на "Игрите на глада" се развива в бъдеще, в което държавата организира ежегодна надпревара за оцеляване, която целият свят следи на живо по телевизията. Жребият за участие в Игрите се пада на Китнис (Дженифър Лорънс). Хемсуърт играе неин близък приятел, който е влюбен в нея.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама