Джеръми Ренър e в критично състояние след инцидент със снегорин


Джеръми Ренър e в критично състояние след  инцидент със снегорин
Снимка: Getty Images

Джеръми Ренър, известен с ролята на Ястребово око в киновселената на "Марвел", е получил травма на гърдите и ортопедични наранявания, след като в неделя претърпя инцидент със снегорин в Рино, Невада, съобщават световните осведомителни агенции, позовавайки се на негов представител.

Американският актьор остава в критично, но стабилно състояние след претърпяна операция. 

От направеното изявление става ясно, че 51-годишният Ренър е в интензивно отделение. 

"Семейството на Джеръми иска да изрази благодарността си към невероятните лекари и медицински сестри, които се грижат за него, пожарната и спасителната служба на Тръки Медоус, шерифа на окръг Уошо, кмета на град Рино и други", се посочва в изявлението. 

Близките на актьора благодарят и за изобилната любов и подкрепа, засвидетелствана от неговите фенове. 

Властите и представителят на Джеръми Ренър не поясняват как е станал инцидентът. От шерифската служба на окръг Уошо, щата Невада, казаха късно в неделя, че пострадалият актьор е трябвало да бъде откаран с хеликоптер до болница за лечение.

Джеръми Ренър от няколко години притежава дом в окръг Уошо. През 2019 г. актьорът каза за местен вестник, че е избрал района, защото Рино е градът с подходящия размер за него, има величествена природа и му дава възможност често да кара ски със семейството си.  Миналия месец, когато в района паднаха обилни снеговалежи, Ренър публикува снимки в социалните мрежи.

Ренър е единственият пострадал при инцидента в неделя. От шерифската служба съобщиха, че се води разследване.

Джеръми Ренър е известен с ролята на Ястребово око от отряда на Отмъстителите в киновселената на "Марвел". Актьорът има две номинации за "Оскар" за ролите си във филмите "Войната е опиат" и "Градът". Ренър участва в многобройни продукции на "Марвел", сред които самостоятелен сериал за приключенията на героя му Ястребово око, два от филмите от поредицата "Мисия невъзможна", "Първи контакт", "Американска схема". 

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама