Джина Дейвис призна срамна тайна за Брад Пит


 Джина Дейвис призна срамна тайна за Брад Пит
Снимка: Getty Images/Guliver

66-годишната му колежка от филма от 1991 г. Джина Дейвис издаде тази подробност за 58-годишния актьор в новата си автобиография "Умиране от вежливост", в която също така казва, че режисьорът на филма Ридли Скот е напръскал коремната област на Брад с вода Evian по време на снимките.

В откъс от мемоарите, цитиран от "The Sun on Sunday", тя казва: "Брад, от своя страна, не би могъл да се интересува по-малко от цялата тази суета около външния му вид. Той просто се смущаваше от една малка пъпчица на дупето си, която гримьорката покриваше отново след всеки дубъл".

Джина каза още, че се е съгласила да покаже повече плът, отколкото е искала в сцената, само заради режисьора Ридли Скот, след като опашки от двойници започнали да се явяват на прослушвания, за да заместят актрисата.

Тя добавя в книгата си: "Не се чувствах комфортно от предвидената степен на квадратурата на кожата, която ми се искаше да покажа, така че Ридли Скот се наложи да интервюира множество дубльорки, които бяха по-свикнали да показват плът от мен. Една опашка от тях се проточи през паркинга, където снимахме, точно покрай вратата на ремаркето ми, и аз не можах да издържа повече - все пак бях работила като модел - затова казах на Ридли, че ще го направя. Нямаше нужда да се притеснявам. Ридли изглеждаше много по-загрижен за това как изглежда Брад, отколкото аз в тази сцена и като се увери, че осветлението е точно такова, каквото иска лично напръска коремната преса на Брад с Evian".

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама