Джо Байдън ожени внучката си в Белия дом (СНИМКИ)


 Джо Байдън ожени внучката си в Белия дом (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Президентът на САЩ Джо Байдън ожени вчера своя внучка - 19-ата сватба в историята на Белия дом, предаде АП. Наоми Байдън и годеникът ѝ Питър Нийл се врекоха във вечна вярност на кратка церемония. Това бе първата сватба на Южната морава и първата в Белия дом, при която булката е внучка на президента.

След официалното сключване на брака присъстващите бяха поканени на обяд в Белия дом.

Малко подробности за церемонията станаха публично достояние.

На сватбата са присъствали около 250 гости.

"Гледахме с радост как Наоми расте, открива коя е и изгражда такъв невероятен живот", казаха Джо и Джил Байдън в съвместно изявление, публикувано след церемонията. "Сега сме изпълнени с гордост да видим, че тя избира Питър за свой съпруг, и за нас е чест да го приветстваме в нашето семейство. Пожелаваме им дни, изпълнени със смях, и все по-дълбока любов с всяка изминала година", добавиха президентът и първата дама на САЩ.

28-годишната Наоми Байдън е адвокат във Вашингтон. Тя е дъщеря от първия брак на Хънтър Байдън - син на американския президент и на първата му съпруга Нейлия.

Наоми е кръстена на първата дъщеря на Джо Байдън, която загива още като бебе през 1972 г. при автомобилна злополука заедно с майка си Нейлия, отбелязва АФП. Американски медии твърдят, че тя има силно влияние в частния кръг и го е убедила да се кандидатира на президентските избори през 2020 г.

Съпругът на Наоми е с три години по-млад от нея. Питър Нийл, който е родом от щата Уайоминг, в северната част на Средния запад на САЩ, е завършил наскоро Юридическия факултет на Университета на Пенсилвания. Двойката живее в Белия дом. Наоми Байдън и Питър Нийл били запознати в Ню Йорк от общ приятел преди четири години и оттогава са заедно.

Сватбата се състоя в навечерието на рождения ден на американския президент, който навършва днес 80 години. Джо Байдън ще отпразнува своя юбилей в компанията на семейството си.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама