Джо Джонас и Софи Търнър са заедно


Джо Джонас и Софи Търнър са заедно
Снимка: Getty Images/Guliver

Британската актриса Софи Търнар е обвързана с холивудска звезда, благодарение на нейната популярност от ролята й в епичния телевизионен сериал Game of thrones. Това съобщи британският таблоид The Sun.

Джо Джонас и Софи се появиха заедно на наградите MTV EMA 2016 в Ротердам, провели се миналия уикенд (05 – 06.11.16 г.).

Звездата, която играе ролята на Санса Старк в популярното шоу на HBO, се присъединила към Джо в Лондон миналата седмица, преди да отлетят заедно за Холандия. Сега те биха могли да прекарат повече време заедно, тъй като актрисата е в почивка преди снимките на новия сезон на популярното ТВ шоу.

По време на церемонията по връчване на наградите заедно с групата си Джо Джонас представи страхотно музикално шоу в Ahoy Rotterdan arena. Предната вечер обаче, цялото му внимание е било насочено към Софи, с която е присъствал на концерта на групата Kings of Leon.

Двамата били настанени на VIP ложата и не преставали да се прегръщат и целуват, разказва очевидец, цитиран от The Sun. Джо се държал доста докачливо и обвивал ръце около Софи.

Според други източници двойката е много ранен етап от връзката си. Те се срещат само от няколко седмици и тепърва предстои да разберем как ще се развие новата холивудска любовна история. Що се отнася до Джо, то той може да се похвали със завиден списък от бивши гаджета, сред които - Тейлър Суифт, Деми Ловато и Джиджи Хадид.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама