Джоли и Пит се споразумяха да запазят развода си в тайна


Джоли и Пит се споразумяха да запазят развода си в тайна
Снимка: Getty Images/Guliver

Бившата двойка Брад Пит и Анджелина Джоли се договориха да запазят поверителни делата си за развод и попечителство на шестте им деца. Съпрузите, които са разделени от септември насам, са обект на голям медиен интерес, който прави публични подробности от спора им за това кой ще отговаря за децата на актьорите.

Пит и Джоли публикуваха общо прессъобщение, в което посочват, че са постигнали споразумение да запазят всички детайли около съдебните си дела поверителни. За тази цел те ще използват услугите на частен съдия, който да реши споровете им.

"Страните и техните съветници подписаха споразумение да защитят правото за поверителност на своите деца и семейство като запазят всички съдебни документи конфиденциални и наемат частен съдия, който да вземе необходимите законови решения и да улесни бързото решение на всички оставащи въпроси“, се казва в текста.

Това е първото съвместно изявление на двойката след раздялата им през миналата година. Първоначално двамата постигнаха споразумение за попечителството върху шестте им деца. Според него Анджелина поема грижите за децата, а Брад може да идва на свиждания с тях, но само под надзора на терапевт. 

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама