Джоли продължава битката срещу Пит заради децата им


Джоли продължава битката срещу Пит заради децата им
Снимка: Getty Images/Guliver

Според обкръжението на Анджелина Джоли актрисата твърдо е решена да продължи битката си срещу Брад Пит, след като съдия отсъди на актьора еквивалентни права с бившата му съпруга за попечителство над децата.

Миналата седмица американската преса разкри решението по делото между Брад Пит и Анджелина Джоли. В края на дългогодишното разследване, по време на което бяха разпитани много заинтересовани страни (включително лекари и служители), съдията отсъди в полза на 57-годишния актьор, като му предостави справедливо споделено попечителство над децата им. Голям провал за 46-годишната актриса, която работи повече от четири години, за да получи еднолично попечителство над Пакс (17), Захара (16), Шайло (15), Нокс и Вивиан (12). Най-голямото им дете, Мадокс, вече е на 19 години и е пълнолетен.

Успоредно с това публично съобщение, обкръжението на Джоли увери, че тя няма да спре дотук. Като доказателство актрисата и режисьор вече обжалва това решение. Преди победата на бившия си съпруг в съда, Анджелина вече бе предприела съдебни действия за освобождаване на съдията по делото, като процедурата все още е в ход.

"Съдия Удеркирк отказа на г-жа Джоли справедлив процес, като изключи нейните доказателства относно здравето, безопасността и благосъстоянието на децата, което е съществено доказателство за нейното разследване", обяснява екипът на актрисата в съдебни документи, подадени на 24 май.

Защото в битката си с Брад Пит Анджелина Джоли твърди, че е била жертва на домашно насилие. Злоупотреби, които били доведени до знанието на правосъдието чрез веществени доказателства (аудио или видео) и на които децата били свидетели.

Списание "Us Weekly" твърди, че актьорът няма да се изненада, ако скорошната му победа в съда се окаже краткотрайна и съдията в крайна сметка бъде освободен. Зад кулисите Джоли "прави всичко по силите си", за да отмени съдебното решение.

"Тя никога няма да му прости. Продължава да повтаря, че това далеч не е приключило и все още вярва, че справедливостта ще надделее", споделиха от екипа на актриса на 2 юни 2021 г.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама