Съдът най-после реши за децата на Джоли и Пит


Съдът най-после реши за децата на Джоли и Пит
Снимка: Getty Images/Guliver

След като близо 5 години Анджелина Джоли и Брад Пит водеха тежки съдебни битки заради децата си, американски съдия присъди на актьора съвместно попечителство, макар че актрисата настояваше за самостоятелно. Това е голяма победа за Пит, тъй като звездата от "Господарка на злото" отправи сериозни обвинения към него, включително за домашно насилие.

Решението е взето от пенсионирания съдия Джон Удъркърк, който разглежда бракоразводното дело частно, за да бъде избягната публичността. То засяга пет от шестте деца на двойката - най-големият Мадокс вече е на 19 години, но може да бъде обжалвано в държавен съд. Другите им деца са Пакс (17 години), Захара (16 години), Шайло (14 години) и близнаците Вивиан и Нокс (12 години).

Близки до 57-годишния актьор споделиха, че той се чувства много облекчен, тъй като обича децата си и всичко, което е искал, е да може да прекарва повече време с тях.

През 2016 Анджелина обвини Брад, че е имал физическа разправа със сина им Мадокс след скандал, разиграл се на частния им самолет. Още тогава Пит отрече да му е посягал. Най-вероятно заради това Джоли подаде молба за развод през септември същата година, като оттогава двамата водят битка за попечителството над децата им, както и за издръжка.

След 12 години заедно, 2 години брак и 6 деца двамата актьори се превърнаха от една от най-обичаните звездни двойки във врагове.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама