Анджелина Джоли: Не съм добра майка


Анджелина Джоли: Не съм добра майка
Снимка: Getty Images/Guliver

Заради пандемията от коронавирус Анджелина Джоли прекарва повече време вкъщи с шестте си деца, като жонглира между домашното им обучение и собствените си актьорски проекти. И докато звездата от "Господарка на злото" е невероятно лаконична за личния си живот, тя даде рядко интервю за британския Vogue, в което споделя за децата и майчинството.

Украсявайки корицата на модното издание, 45-годишната Анджелина говори за остаряването и си спомня сладък момент, когато децата ѝ изразили загриженост за нея.

"Очаквам с нетърпение петдесетата си годишнина - чувствам, че ще постигна голям напредък след 50. Но въпреки това децата ми напомнят, че с тази възраст шега не бива. Един ден бяхме на батута, а те ми казаха: "Не, мамо, не го прави. Ще се нараниш. И си помислих: "Боже, не е ли смешно. Преди бях екшън звезда, а сега децата ми казват да сляза от батута, защото ще се нараня."

Обсъждайки майчинството, актрисата, която е майка на Мадокс, на 19, Пакс, на 17, Захара, на 16, Шайло, на 14 и 12-годишните близнаци Вивиан и Нокс, каза: "Ами, никога не съм била добра в това да седя кротко на едно място. Въпреки че исках да имам много деца и да бъда майка, винаги съм си се представяла като Джейн Гудал, пътувайки някъде насред джунглата. Не съм си се представяла в този традиционен смисъл на майчинството".

"Мисля, че ми липсват много неща, за да бъда традиционна майка, която остава вкъщи. Справям се, защото децата са доста издръжливи и ми помагат, но аз изобщо не съм добра", категорична е Джоли.

Децата на Анджелина, на които тя е родител заедно с бившия си съпруг Брад Пит, несъмнено намират много начини, за да се забавляват по време на пандемията.

Актрисата разкри техните интереси, които включват главно изучаване на чужди езици. По време на интервю за "Часът на жените" на BBC тя каза: "Всички деца учат различни езици. Шайло учи камбоджански език, Пакс се фокусира върху виетнамски, Мад се посвети на немски и руски, Захара говори френски, Вивиан наистина искаше да научи арабски, а Нокс учи езика на жестовете".

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама